Een rijkgevuld programma
Volg live lessen van bekende docenten
Online te volgen vanuit huis

Online Yoga by Happinez event: verleng jouw zomer

Wil jij je innerlijke zon laten stralen? Doe dan mee met het Yoga by Happinez online Surya event op zondag 29 september 2024

Mis het niet
00 Dagen
00 Uren
00 Minuten
00 Seconden

Dit kun je verwachten:

Volg live yogalessen, breathwork, inspirerende talks en meditatiesessies
 Gegeven door de geliefde Yoga by Happinez docenten
 Tune gemakkelijk in vanuit je eigen woonkamer, via de livestream
Ontvang een gratis Surya guide

Winactie yoga pakket Surya event

Het programma

Tune in via de livestream op zondag 29 september. We starten om 13:00 uur, bekijk hieronder het volledige programma:

 

Programma surya yoga event

 

 

 

Bestel jouw tickets

Kun je de ticketshop niet zien? Bestel dan jouw tickets via de link in de onderstaande button.

Veelgestelde vragen

Je kunt hierboven tickets kopen voor het event. Je ontvangt daarna een link via de mail die je hebt opgegeven. Via deze link kun je online deelnemen aan het even. Bekijk ook het volledige programma voor alle tijden.

We beginnen om 13:00 uur met een openingsceremonie en eindigen rond 16:15 met een afsluitende ceremonie. Houd wel rekening met een mogelijke uitloop.

Ja zeker, bekijk ook het programma voor alle tijdes en geplande pauzemomenten. Omdat het een livestream heb je zelf ook de mogelijkheid om pauze te nemen wanneer het je uitkomt.

Ben je abonnee? Dan ontvang je de livestream automatisch in je mailbox na het event.

Wat vervelend! Vergeet voor de zekerheid ook niet je spam te checken. Kun je de mail daar ook niet vinden? Stuur dan een mail naar: yogabyhappinez@outlook.com, dan helpen we je zo snel mogelijk.

Stuur een mailtje naar: yogabyhappinez@outlook.com, dan helpen we je zo snel mogelijk.

Druk op het plusje en kies het aantal tickets dat je wilt bestellen. Klik op volgende, je ziet nu een overzicht verschijnen met de mogelijkheid om een kortingscode in te voeren. Voer jouw kortingscode in en klik op ‘pas korting toe’. De korting wordt nu verrekend.

Dat is natuurlijk erg jammer. Als je ticketgarantie hebt aangevinkt tijdens het aankopen, kun je jouw ticket annuleren. Via deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden en annuleringsproces. Indien je niet voor ticketgarantie hebt gekozen is annulering niet mogelijk. Je kunt je ticket wel te koop aanbieden, bijvoorbeeld via Ticketswap.

We hebben de meeste vragen in deze FAQ beantwoord, maar het kan natuurlijk zijn dat jouw vraag daar net niet bijstaat. Stuur dan een mail naar: yogabyhappinez@outlook.com

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief